600x400-antifouling

Antifouling

De units tegen verstopping van Guldager voorkomen dat zeewatertoevoersystemen, liftpompen, leidingsystemen, filters en warmtewisselaars verstopt raken met mosselen, zeepokken en slijm. Door de elektrolytische behandeling van het zeewater worden koper en chloor in kleine concentraties vrijgegeven, waarbij op doeltreffende wijze de groei van mosselen in de systemen vermeden wordt. Als ze niet behandeld worden, kunnen zelfs grote zeewaterbuizen verstopt raken door mossels, en dit zelfs al na een korte tijd. Dit kan grote problemen

Units

Offshore-platforms voor olie- en gasproductie, boortorens, FPSO’s, …

Behandelen van koelwater, brandwater, injectiewater, technisch water, drinkwater, …
Accommodatie en platformen voor windmolentransformator
Marineschepen
Aanvoer zeewater aan land voor krachtcentrales, koelsystemen, centrales voor ontzilting/OO, industrie

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73