600x400-filtervessels2

Kathodische bescherming van stalen filters

Kathodische bescherming van stalen filters
Kathodische bescherming tegen corrosie in stalen filtervaten werkt bijzonder goed in zwembaden en industriële filterapparaten. Ook voor apparaten die ozon gebruiken als ontsmettingsmiddel is deze beschermingsvorm uitermate geschikt. Deze extreem corrosieve middelen vernietigen vroeg of laat de rubber coatings en andere corrosiewerende lagen.
.

 

Werking van kathodische bescherming

Er worden titanium anoden in gemengde oxide in het filtervat ingebouwd. Dat zorgt voor een regelmatige stroomverdeling op de vatonderdelen die in contact komen met water en die dus beschermd moeten worden. Voor meer details over de kathodische bescherming van filtervaten verwijzen we naar het informatieblad hieronder.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73