600x400-healty-water-service

Gezond water

Productlijn
Guldager biedt heel wat producten en diensten aan voor de preventie en beheersing van legionella. We bieden oplossingen aan voor onmiddellijke eliminatie of voor constante preventie van legionella.

ONMIDDELLIJKE FILTERBARRIÈRE

Bij een acute uitbraak van legionella bieden we aan om bijv. de douchekop te vervangen door een speciale filter.

ALPHA B

De Alpha B-klep van Guldager is bedoeld voor het dynamisch afstellen van waterinstallaties. De Alpha B-klep onderhoudt de hydraulische balans in de installatie en verzekert een optimale circulatie.

SERVICECONTRACT

Guldager verzorgt ook het onderhoud van al zijn producten, hetzij als aanvulling op een bestaand servicecontract, hetzij als afzonderlijk contract.

UNICONTROL

UniControl monitort niet alleen de corrosiebescherming in de installatie, het kan daarnaast ook bijdragen tot preventie tegen de legionellabacterie.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73