Productie van drinkbaar water

Omwille van de stijgende schaarsheid van waterbronnen is er behoefte aan drinkwaterinstallaties. De investering die hierbij komt kijken is aanzienlijk, maar bij Guldager zien we dit als een duurzame investering. We bieden een commerciële en technische oplossing en zorgen voor de aanvoer van uitrusting, de installatie en niet te vergeten het onderhoud van het systeem.

De watermakers zijn ‘plug-and-play skid based’ OO-units of containerunits die weinig tot geen onderhoud vereisen na installatie. Ze zijn beschikbaar met alle nodige voorbehandelings-, filtratie-, chlorerings- en dechloreringscomponenten voor de OO-membraanunit en nabehandeling met bijv. UV, chlorering, opnieuw verharden met dolomiet, pH-controle en verdeelpompsysteem.

Waterkwaliteit conform WGO en nationale of bedrijfsinterne normen. Beschikbaar in alle capaciteiten met optionele redundantie.

800x300-peterborough

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73