600x400-reservoir

Anoperm R

Bescherming van betonnen reservoirs

 

Corrosie tast het binnenwerk in cement en in sommige gevallen zelfs het structurele beton van veel drinkwaterreservoirs aan. Met Guldager AnoPerm R kan die corrosieve aantasting voorkomen worden.

Alle ionische stromen die uit het betonnen oppervlak komen, kunnen, ongeacht waar ze vandaan komen, gecompenseerd worden door een kathodisch beschermingssysteem in het reservoir te installeren. Er moeten gecoate titanium anodes met gemengde oxide en een levensduur van ten minste 15 jaar geïnstalleerd worden rond het reservoir, waardoor er een gelijkmatige verdeling van de stroom mogelijk is tussen de beschermende muren van het reservoir en de grond. Voor meer details verwijzen we naar het informatieblad hieronder.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73