Complete oplossingen

Guldager maakt gebruik van heel wat unieke technologieën en processen. In combinatie daarmee dragen de individuele elementen, zoals ontharding, filtering, bescherming tegen corrosie en beheersing van bacteriën, bij tot unieke en complete waterbehandelingsoplossingen. Elk element heeft zijn eigen kenmerken maar is toch aangepast aan de andere elementen om zo het effect van de verschillende onderling samenwerkende elementen te optimaliseren. Onze waterbehandelingssystemen worden op maat gemaakt en daarbij gebruiken wij elementen die specifiek op uw gebruikstoepassing zijn afgestemd. Onze concepten worden uitgebreid getest, zijn milieuvriendelijk en bijzonder kostenefficiënt.

We begrijpen heel goed dat het hier om een grote investering gaat. Daarom raden we onze complete systemen aan, die een commerciële en technische oplossing bieden, inclusief ons servicepakket, dat bestaat uit de aanlevering van de uitrusting, de installatie en het onderhoud van het systeem. De oplossingen van Guldager, die van bron tot consument gaan, omvatten alle stappen bij het produceren van zuiver water dat wordt gebruikt als drinkwater, boilerwater, proceswater, …

We gaan voor de best passende oplossing – Neem vanaf het begin met ons contact op.

800x500-pp

-drikkevand-400x400

De drinkwateroplossingen van Guldager zijn units op maat. Ze zijn beschikbaar met alle nodige voor- en nabehandelingscomponenten die beantwoorden aan de strengste eisen inzake waterkwaliteit.

Details

bakteriuecontrol-400x400

Guldager biedt heel wat producten en diensten aan voor de preventie en beheersing van legionella. We bieden oplossingen aan voor onmiddellijke eliminatie of voor constante preventie van legionella.

Details

catocool-400x400

Guldager biedt uitgebreide oplossingen aan voor de behandeling van koelwater, inclusief open en gesloten systemen en voor de toevoer van zee- en vers water.

Details

400x400-industri

Guldager heeft bijzonder veel ervaring met de behandeling van industrieel water. Dankzij onze oplossingen op maat helpen wij onze klanten met hun uitdagingen op het vlak van water.

Details

NIEUWE KATALYSATORFABRIEK IN HALDOR TOPSØE

Tijdens de winter/lente van 2014 heeft EuRefa koelinstallaties en -torens opgeleverd voor de nieuwe katalysatorfabriek van Haldor Topsoe
P6 in Frederikssund, Denemarken.
Het apparaat bestaat onder andere uit:

1 2,6 MW GEA Polacel-koeltoren voor vrije koeling van 40/27°-koelsystemen.
1 700 kW GEA Grassoammonia-koelinstallatie met respectievelijk 800 kW GEA Polacel-koeltoren.
10 m³ buffertank, pomp en leidingsysteem in roestvrij staal.
600 kW GEA EcoFlex-warmtewisselaar voor vrije koeling.
2 Guldager-apparaten voor de waterbehandeling voor koeltorens

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73