600x400-uniro150c

UniRO 150

 

De UniRo-systemen van Guldager werden ontworpen om te voldoen aan hoge eisen inzake waterkwaliteit en ontwerp.

In een onthardingsunit worden alle kalk en magnesiumzouten uit het water verwijderd.
Maar soms is dat niet voldoende en blijven er nog minerale zouten achter, wat voor problemen zou kunnen zorgen in vaatwassers in grootkeukens of in technische installaties.
De membranen in de Guldager UniRo 150-450-systemen houden 95-98 % van alle zouten tegen.

De UniRo 150-450C-reeks voldoet aan de eisen van kleine vaatwassers tot middelgrote machines.
De kast is bekleed met plastic en is zodanig geconcipieerd dat hij niet alleen voldoet aan alle esthetische eisen die van toepassing zijn in moderne grootkeukens maar ook een onderhoudsvriendelijk oppervlak heeft.

Het toestel staat op wielen, waardoor het op een ergonomische en hygiënische manier schoongemaakt kan worden. Het toestel kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Het toestel stopt automatisch bij een te lage waterdruk. Het reservoir heeft een volume van 35-80 liter.
De UniRo C werd ontworpen voor installaties waar een goede waterkwaliteit belangrijk is, maar waar de beschikbare ruimte beperkt is. Er is geen onthardingsfilter nodig.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73