600x400-unisoft-kinetico

UniSoft® 30-60-90

 

De onderdelen van een UniSoft-apparaat werden gedurende vele jaren getest in grootkeukens en in de industrie. De kasten zijn ontworpen door één van de bekendste ontwerpbureaus in Scandinavië en afgestemd op de vereisten op het vlak van esthetica en efficiënte reiniging in grootkeukens.

Alle apparaten worden vervaardigd van corrosiebestendige materialen en zijn uitgerust met wielen. De kasten zijn gemaakt van plastic met onderhoudsvriendelijke oppervlakken.

De wateronthardingsapparaten van Guldager beschikken over een VA-goedkeuring; ze kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en werken met een lager water- en zoutverbruik.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73