600x400-unisoftkt

UniSoft® 4-6-12

De waterbehandeling van Guldager begint bij UniSoft

Onthard water waaruit kalk en magnesiumzout gefilterd werd, is een noodzaak voor professionele vaatwasmachines in grootkeukens maar ook voor industrieel water in de industrie, centrale verwarmingsinstallaties, …

UniSoft-onthardingsfilters gebruiken ionenuitwisseling om al het kalk en magnesiumzout te verwijderen. Dat betekent dat u de grijzige aanslag aan de binnenkant van de vaatwasmachine en schade aan de verwarmingselementen, … vermijdt. In de industrie voorkomt UniSoft dat mondstukken blokkeren en dat zich energie-intensieve aanslag op verwarmingselementen vormt.

De UniSoft-filters van Guldager worden gecontroleerd door middel van een timer en zorgen voor zoutregeneratie op een vooraf ingesteld en optioneel tijdstip. Terwijl de toestellen automatisch regenereren (doorgaans ‘s nachts) zal er geen onthard water geproduceerd worden. De UniSoft-apparaten zijn beschikbaar in drie afmetingen van het laagste verbruik tot 1.600 l per dag, en ze zijn uitgerust met betrouwbare automatiseringssystemen.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73