600x400-unisoft9000

UniSoft® 9020-9100

 

De onthardingsfilters met volumecontrole in de Guldager UniSoft 9000 serie zijn duplexapparaten die de klok rond behandeld water afleveren.

Het voordeel van volumecontrole is dat de volledige capaciteit van de filter gebruikt wordt voordat de regeneratie automatisch start. Dat betekent dat het water- en zoutverbruik met 25 % daalt in vergelijking met een traditioneel apparaat met tijdsmonitoring.

De UniSoft 9000 serie is beschikbaar in 6 afmetingen, met een capaciteit van 2.000 – 15.000 liter per uur. Onze ingenieurs maken voor u graag individuele berekeningen indien u speciale behoeften heeft of als u wilt werken met verbruikspatronen. Guldager levert en ontwerpt ook enkelvoudige apparaten in alle afmetingen met tijds- en volumemonitoring. De capaciteit varieert van 0,5 m³ tot 200 m³ per regeneratie bij 20°dH, en een debiet van 50 l/min tot 500 l/min.

De UniSoft 9000 serie wordt vervaardigd uit niet-corrosief materiaal. Bij het regeneratieproces wordt onthard water gebruikt. Dat betekent dat onderdelen die blootgesteld worden aan slijtage een langere levensduur hebben.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73