De kwaliteit en de schaarste van water zorgen er tegenwoordig voor dat waterbehandeling noodzakelijk is.

Zelfs met een goede waterbron moet waterbehandeling overwogen worden om een goede waterkwaliteit te garanderen.

Waterbehandeling staat voor die processen die gebruikt worden om water beter af te stemmen op het gewenste eindgebruik en om ervoor te zorgen dat de strenge kwaliteitsstandaarden voor de consument niet in het gedrang komen. Op basis van diverse waterbronnen zoals oppervlaktewater, grondwater en zeewater combineren we onze knowhow in de verschillende technologieën inzake waterbehandeling, zoals ontharden, OO, ultrafiltratie, opnieuw verharden, filtering, EDI, … en daarbij voorzien we alle stappen, van voor- tot nabehandeling.

De waterzuiveringsoplossingen van Guldager zijn uiterst flexibel

cleenwater-600x300px

400x400-produkter-unisoft9020

Door water te ontharden, verminderen we de concentratie aan calcium, magnesium en andere metaalkationen in hard water.

Details

400x400-produkter-uniro400s

Omgekeerde osmose (OO) is een techniek die gebruikt wordt om een grote hoeveelheid verontreinigende stoffen uit water te halen door het water onder druk door een semipermeabel membraan te duwen.

Details

400x400-produkter-unifilter

Onze zijstroomfiltratie beschermt uw uitrusting en garandeert een constante efficiëntie van het koelwatersysteem.

Details

ultrafilter-400x400

Ultrafiltratie (UF) is een soort membraanfiltratie waarin de hydrostatische druk een vloeistof door een semipermeabel membraan duwt.

Details

bakterie-400x400

De legionellabacterie kan de legionairsziekte veroorzaken. Dat is een ernstige vorm van longontsteking die vaak ook andere vitale organen aantast.

Details

antifouling-400x400

De units tegen verstopping van Guldager voorkomen dat zeewatertoevoersystemen, liftpompen, leidingsystemen, filters en

Details

Afval omzetten in energie

– vereist uiterst zuiver water

Peterborough, Verenigd Koninkrijk
Guldager A/S werd, als onderdeel van een volledig nieuwe installatie in Peterborough, geselecteerd om uiterst zuiver water voor de boilers en onthard water voor SNCR te leveren.
De fabriek wordt gebouwd door Babcock & Wilcox Vølund, Götaverken Miljö, en Interserve Construction Ltd.

more….

800x300-peterborough

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73