600x400-katorack

Bescherming tegen corrosie voor warmwaterboilers

Guldager biedt meer oplossingen voor de bescherming van warmwaterboilers tegen corrosie . Afhankelijk van het soort boiler, de installatie, … bieden we onder andere kathodische bescherming en elektrolyse aan. Ze worden beide gestuurd door onze UniControl-eenheid, die heel wat functionaliteiten biedt voor de controle en het toezicht van uw toestel inzake corrosiewering.

Voordelen van UniControl::

  • Vereist een minimale toegang tot de installatie
  • Geen leesprocedure
  • Alarm bij onregelmatigheden in de werking
  • Verzamelt en slaat operationele gegevens op
  • Oplossing gericht op de toekomst
  • Onlinecommunicatie
  • Aanpassing op afstand van de operationele parameters

Kathodische bescherming van de boiler voorkomt corrosie

Kathodische bescherming maakt gebruik van aangelegde stroom om de natuurlijke ontbinding van ijzer te voorkomen die optreedt wanneer het in contact komt met water.

De stroom wordt via oplosbare anodische draden, die vastgemaakt zijn aan aansluitingen aan de kant van de boiler, over het oppervlak aan de binnenkant van de boiler verdeeld.

De anodische draden zorgen voor bescherming tegen corrosie, zonder dat er onnodig vb. magnesium of zink opgelost wordt. U hoeft dus geen opgelost anodisch materiaal uit de boiler te verwijderen, wat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt.
Controle van de stroom van het apparaat via de pilootcel zorgt voor een constante bescherming van de boiler.

600x300-work

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73