Guldager – Wise Water Treatment

Guldager A/S is een Deens familiebedrijf dat in 1946 opgericht werd door Alfred Guldager. Vandaag staan zijn twee kleinzonen Hans & Henrik Guldager aan het hoofd van het bedrijf.
De Guldager-groep stelt ongeveer 90 mensen te werk, verdeeld over de hoofdzetel in Denemarken, dochterondernemingen in België en Zwitserland en het verkoopkantoor in Berlijn.

Doorheen de jaren werden de activiteiten uitgebreid, van bescherming tegen corrosie en bacteriën tot ontzilting en ontharding van water.

Vandaag biedt Guldager allerlei soorten waterbehandeling aan voor drinkwater, boilerwater en industrieel water. Om de prestaties van onze oplossingen te garanderen en te onderhouden, bieden wij een compleet servicepakket aan. Wereldwijd staan wij voor u klaar met volgende diensten: verkrijgbaarheid van reserveonderdelen, onderhoud, herstelling en modernisering van het toestel. Dankzij deze aanpak kunnen wij de kwaliteit en de waarde van uw systeem verzekeren.

800px-foto-firma

AlfredGuldager

Guldager – ons verhaal …

Al sinds 1923, toen Alfred Guldager het Guldager Elektrolysesysteem uitvond ter voorkoming van corrosie en kalkaanslag, houden wij ons bezig met de behandeling van water.

In de loop van de jaren hebben we een grondige kennis verworven binnen deze sector, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van andere producten voor waterbehandeling.
Naast de meest recente generatie van het Guldager-systeem, de Katholyse, gaat ons productgamma vandaag van kleine onthardingssystemen en antiverstoppingssystemen voor de olie-industrie tot hightech OO-systemen voor zeewaterontzilting.
De natuur is onze leermeester en we proberen dan ook haar kenmerken toe te passen in onze ontwikkeling en productie. Bijgevolg voldoen al onze producten aan drie basisvereisten:
• Een doeltreffende werking
• Reproduceerbaarheid van de behaalde resultaten
• Veilig voor het milieu

Activiteiten

Bescherming tegen corrosie
Katholyse voor leidingsystemen voor huishoudelijk water
CatoCool®, een volledig waterbehandelingsprogramma voor koeltorens en industrie
Kathodische bescherming van filters van zwembaden, tanks, …
Bescherming tegen aanslag en kalk
CalcFree, koolstofdioxidedosering voor huishoudelijk water en industrie
UniSoft en UniRo
Ontharden, decarbonisatie en omgekeerde osmose voor:
Hotels, restaurants en catering
Wasserijen en industrie
Ontzilting van zeewater
Membraanfiltratie van afvalwater

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73