600x400-oxyfree

Systemen voor centrale verwarming

De aanwezigheid van zuurstof in het water van de centrale verwarming leidt tot corrosie, wat een volledige of gedeeltelijke vernieling van het centrale verwarmingssysteem kan veroorzaken.

Als u een OxyFree installeert, dan wordt de optimale binding van zuurstof gegarandeerd. Binnen een korte tijdspanne zal de zuurstofconcentratie in het water van de centrale verwarming dus onder de grens liggen van waar er mogelijk corrosie kan optreden. Tegelijkertijd met de zuurstofbinding stijgt ook de pH-waarde, waardoor het corrosieweringsproces gestabiliseerd wordt. Met OxyFree wordt er een beschermende laag gevormd op alle metalen onderdelen die in verbinding staan met het centrale verwarmingssysteem.

OxyFree is een proces waarbij elektrolyse in een subwaterstroom geïntegreerd wordt in de retour van het systeem. Water met een hoog zuurstofgehalte zal dus behandeld worden.

GeaCor

Corrosiebeschermingssysteem voor centrale verwarming

GEACOR

OxyBind

Corrosiebescherming voor CV en koelinginstallaties

OXYBIND

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73